Ga naar de inhoud

EFT-ervaring: afrekenen met uitstelgedrag

  • door

In deze blog vertelt een klant over haar ervaring met Emotional Freedom Techniques (EFT). Want ik kan er wel heel enthousiast over zijn, maar de ervaring van anderen is misschien nog wel waardevoller! Deze keer het verhaal van een ondernemer met uitstelgedrag.

Wat is je achtergrond?

Ik ben eigenaar van een juridisch adviesbureau.

Waar kwam je mee bij Lekker in je hoofd?

Ik had in mijn werk regelmatig last van uitstelgedrag en ging dan met een onvoldaan gevoel naar huis. Ik wist niet zo goed wat me belemmerde, maar het had veel effect op mijn werk en prestaties. Ik ken allerlei tips en tools en die gebruik ik wel, maar dat hielp niet voldoende. Daar baalde ik van.

Lucienne kende ik al en we raakten aan de praat over EFT. Het leek me interessant om dat eens uit te proberen.

Wat heb jij ervaren met EFT?

EFT is een hele bijzondere ervaring. Ik heb geleerd dat emoties zoveel meer zijn dan alleen emoties. Ik ben me nu veel bewuster van waar ik emoties voel in mijn lichaam en het is heel bijzonder dat ze tijdens het kloppen kunnen veranderen.

We ontdekten wat er achter mijn uitstelgedrag zat en daardoor veranderde er enorm veel.

Wat heeft deze begeleiding je opgeleverd?

De grootste verschuiving zit in dat ik me nu veel bewuster ben van wanneer ik geneigd ben uit te stellen en dat ik mezelf snel weer tot de orde kan roepen. Het voelt soms nog een beetje onwennig. Het is alsof je net gestopt bent met roken en denkt “oh nee, dat doe ik niet meer!”. Dat is een bijzondere gewaarwording.

Aan het einde van de werkdag ben ik nu voldaan omdat ik écht hard heb gewerkt en veel heb gedaan.

Zou je EFT aanraden aan anderen?

Ja, ik zou EFT zeker aanraden. Als je ook maar enigszins openstaat voor dit soort dingen, moet je het echt eens uitproberen. “Baat het niet, dan schaadt het niet” geldt zeker in dit geval.

Sta jij er zelf voor open om EFT eens te ervaren? Plan dan direct jouw afspraak in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *