Ga naar de inhoud

EFT-ervaring: er is altijd een oplossing

In deze blog vertelt een klant over haar ervaring met Emotional Freedom Techniques (EFT). Want dat ik enthousiast ben, is leuk maar ervaringen van klanten zijn misschien wel veel belangrijker (en leuker!). Hoe zorgt EFT voor meer vertrouwen in jezelf?

Waar kwam je mee bij lekker in je hoofd?

Ik zat niet lekker in mijn vel, en er speelde thuis ook nogal veel. Vaak was ik geïrriteerd. Ik kreeg steeds minder energie en zat in een soort negatieve spiraal. Het lukt me niet om daar zelf uit te komen.

Via mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om begeleiding bij Lekker in je hoofd te volgen.

Wat heb jij ervaren met EFT?

Ik was heel erg sceptisch over het uitproberen van EFT. Ik geloofde echt niet dat het zou kunnen werken, maar ik was wel bereid om het een kans te geven. En het was echt ongelofelijk.

Door EFT heb ik anders leren denken. Ik merkte dat ik soms weken of maanden over iets na kon denken zonder tot een oplossing te komen, en dat er met EFT vaak heel snel een oplossing naar voren komt. Daar sta ik nog steeds versteld van. Het heeft me veel inzichten gegeven die me hielpen om andere keuzes te maken.

Wat heeft deze begeleiding je opgeleverd?

In een paar sessies heb ik ontdekt dat er eigenlijk overal wel een oplossing voor is. Ik ben er echt sterker van geworden en heb meer vertrouwen gekregen. Ik ben erachter gekomen dat het onderbewuste altijd wel een oplossing heeft! Dat zorgt ervoor dat ik veel meer op mezelf durf te vertrouwen en keuzes durf te maken.

Waar ik normaal hulp of raad van anderen vroeg, kies ik er nu vaak voor om EFT toe te passen. Soms ga ik gewoon op het toilet zitten om even te kloppen. Het is alsof er dan een stemmetje met een slimme oplossing naar voren komt.

Zou je EFT aanraden aan anderen?

Ik zou EFT zeker aan anderen aanraden, maar dat vind ik nog wel een beetje spannend. Dat kloppen is toch wel gek, en als ik erover praat denk ik toch dat mensen het raar vinden. Ik dacht zelf ook dat het niet zou kunnen werken, maar het helpt echt!

Het is zeker de moeite waard om het uit te proberen!

Loop jij zelf met klachten en heb je het gevoel dat je er alleen niet uit komt? Neem dan gerust eens contact op. Dit is altijd vrijblijvend en kost niets. Je kunt een gratis telefonische kennismaking inplannen op het moment dat het jou uitkomt!

altijd een oplossing