Ga naar de inhoud

Voor ‘t eerst een masterclass opgenomen!

  • door

Er zijn zo van die dingen waarvan ik niet snel had gedacht dat ik het zou durven te doen, terwijl het wel superleuk is om te doen. EĆ©n van die dingen is het opnemen van een masterclass over EFT. En inmiddels heb ik dat gedaan en was het hartstikke leuk!

Oproep voor masterclasses

Het begon denk ik ergens eind vorig jaar of begin dit jaar, met een oproep van Jette Peuscher van de Buutplek. Zij had het idee opgevat om 100 (of meer) masterclasses voor kindercoaches en kindertherapeuten bij elkaar te brengen. En daarvoor zocht ze mensen die het leuk vonden om een masterclass op te nemen. Aangezien ik altijd heel graag klets over EFT (Emotional Freedom Techniques), was ik meteen enthousiast.

Na een superleuk kennismakingsgesprek hebben we daarom samen een masterclass over EFT opgenomen. Daarin hebben we het onder andere over hoe je EFT zelf toepast en hoe je EFT bij kinderen kunt inzetten. Ook hebben we een live demonstratie gedaan!

De deuren zijn open!

Inmiddels zijn de deuren van dit platform geopend en kunnen deelnemers instappen met een early-bird prijs (tot 15 september 2023). Er staan inmiddels meer dan 50 masterclasses online en eind van dit jaar zullen dat er 100 of meer zijn.

Als je het leuk vindt om mee te doen, kun je hier aanmelden! Heb je er zelf niks mee, maar ken je misschien wel kindercoaches of kindertherapeuten in jouw netwerk? Deel dan gerust de link šŸ™‚

Je krijgt dan direct toegang tot de masterclasses die nu al online staan en dat is al goed voor heel wat uren inspiratie.

De masterclass over EFT opnemen: spannend, maar leuke ervaring

Het opnemen van de masterclass over EFT vond ik onwijs leuk om te doen, maar ik vond het ook echt spannend. Je staat toch ineens met je neus op video. Ik merk met dit soort dingen ook altijd dat ik toch nog een beetje bang ben dat mensen EFT gek of raar vinden. En hoewel ik al zo veel mooie dingen heb zien gebeuren, blijft het uitleggen aan nieuwe mensen toch altijd even spannend.

Ik heb er heel erg van genoten om samen met Jette de masterclass op te nemen en vind het ook erg leuk om op deze manier nog meer mensen te kunnen laten kennismaken met EFT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *